OpgaverJeg tilbyder mig som erfaren foredragsholder, underviser og proceskonsulent.

 

Foredrag

Der kan være behov for andet og mindre end et egentligt kursus. Således kan for eksempel emner, der relaterer sig til kommunikation, samarbejde, teambuilding og forandringer også være givtige som korte foredrag.

Kortere foredrag kan også anvendes som inspirationskilde forud for tematiske debatter i organisationen.

 

Undervisning

Undervisning og kursusforløb aftales med udgangspunkt i jeres behov, for eksempel:

  • Kurser om forandringsprocesser - et kursus for medarbejdere og ledere om forandringens psykologi. Kan afholdes over en eller to dage afhængigt af jeres behov.
  • Kurser for teams / arbejdsgrupper - for teambuilding og/eller styrket samarbejde i gruppen samt at sætte fokus på hovedopgaven.
  • Kurser i kommunikation - for ø forståelse og styrkelse af den daglige kommunikation.
  • Kurser for Samarbejdsudvalg / MED-udvalg - både standarduddannelse og specielle forløb, som tilrettelægges i samarbejde med jer ud fra jeres konkrete behov.

 

Proceskonsulent

Udfra princippet "hjælp til selvhjælp" og udfra antagelsen om, at løsningerne skal findes hos, og i blandt, de ansatte i organisationen, tilbyder jeg bistand som proceskonsulent.

Det kan være i forbindelse med forandringsprocesser, temadebatter, målsætning og -opfyldelse, mødefacilitering, værdiafklaring og lignende.

Omfanget af opgaven som proceskonsulent - herunder formål og funktion - tilrettelægges individuelt med udgangspunkt i jeres konkrete ønsker og behov.


Det kan være svært at indtænke alt på forhånd, så du er velkommen til at kontakte mig for en uformel samtale om mulighederne.

 


Ole Gregersen
Eremitageparken 375
2800 Kongens Lyngby

40308660

kd.nesregergelo@liam


Copyright © · All Rights Reserved · Ole Gregersen